Diverse

Diverse

Danske Slægtsforskere er et forum for databehandling i slægts-, personal- og lokalhistorie med diverse kilder - link.

- Slægtsforskernes Bibliotek - link.

- Martin Henriksen har scannet diverse love - link.

- På Aurelia Clemons' hjemmeside, findes en række indeksserede skifter b.l.a. enkelte fra

Maribo amt fra 1727 til 1819 - link.

Erik Brejls hjemmeside, her findes en række indkesserede skifter, fæster mm - link.

Samlingen Danske Gårde af J C B la Cour, som blev udgivet i perioden 1906-1918 er scannet og kan downloades fra Claus Rønlevs hjemmeside - link.

På Find en grav kan du søge efter dine aners gravsteder og se billeder af deres gravsten, link.

På DK-gravsten. Siden hvor alle Danmarks fotograferede kirkegårde findes - link.

Indgangen til din slægtshistorie - samlet på Lokalarkivernes database arkiv.dk - link.

Historisk Atlas. Gå på opdagelse i historiske kort og udforsk din lokale kulturarv - link.

Århus universitet, danmarkshistorie med bla. tidslinie - link.

Dansk Kvindebiografisk Leksikon - link.

DigDag - DigDag er en forkortelse for Digitalt atlas over Danmarks historisk-administrative geografi og er et forskningsprojekt - link.

Sygdomme, dødsårsager og epidemier - link.

Kort og Matrikelstyrelsen, hvor man kan finde historiske kort - link.

Flyfoto 1945, træd tilbage i tiden og oplev Danmark fra oven lige efter 2. verdenskrig - link.

Fotohistorie - link.

Videoer fra Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie - link

Mediestream - link

Oversigt over Ejerløse Aviser, nederst på siden ses en liste over hvilke folkebiblioteker hvor der er adgang - link