Foreningernes dag

 

Slægtshistorisk Forening Guldborgsund

 

Lørdag den 8. september 2018

 

 

Igen i år er Slægtshistorisk Forening Guldborgsund deltager ved Foreningernes dag, reserver dagen allerede nu - program følger senere.

 

 

 

 

 

Den 9. september 2017

Torvet i Nykøbing F. kl. 10-14

Stand 47, næsten midt på

torvet

 

Har du forske i et stykke tid, og måske mangler sparring eller værktøjer til at komme i dybden med din forskning er det måske tid for dig, at blive en del at et netværk som vores. Vi er en levende og sprudlende forening fuld af ligesindede som alle har slægtsforskning som omdrejningspunkt – hver enten man forsker eller leder efter forfædre eller formødre i Jylland, Fyn, Sjælland, Øerne eller i udlandet. Fælles er, at vi er bosiddende eller har haft mange aner fra de områder som foreningens medlemmer dækker.

 

Ved du hvem du er?

 

Hvis ikke du har denne viden og godt kunne tænke dig at komme i gang med at finde dine rødder, står Slægtshistorisk Forening Guldborgsund klar til at hjælpe dig i gang.dig i gang ved Provi, Vestensborg Allé 2a. (Vi har 2 stande).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovenover ses billeder fra Slægtshistorisk Forening Guldborgsunds stand på foreningernes dag.

 

Jakob Lindbergs indslag på You Tube, hvor der bla er et længere interview med formanden for Slægtshistorisk Forening Guldborgsund:

https://www.youtube.com/watch?v=Twlj-hNJnfk

 

 

 

Foreningernes dag

Slægtshistorisk Forening Guldborgsund